Site icon Balkonada

Fahéjas-cukros csemege dióból és mogyoróból

Bajor csemegének vagy bécsi csemegének, vagy egyszerűen csak bécsi diónak is hívják azt a finomságot, ami egyszerűen elkészíthető és akár ajándékba is kiváló. A fahéjas-cukros csemege igazi kényeztető finomság. Mind a diónak, mind a mogyorónak nagyon jól áll a fahéj és a cukor együttese.fahéjas-cukros csemege, bajor csemege dióból és mogyoróból tányéron A Balkonada blog találkozóján kaptam Farkas Ancsától egy jó nagy adagot a fahéjas finomságból. Természetesen amint megkóstoltam, rögtön elkértem a receptet. Ancsa a következő szavakat írta a recept mellé:  „Én karácsonyra kisebb tálkákba, vagy celofánzacskókba csomagolom, és elajándékozom. Nekem van hozzá saját dióm, mogyoróm. Jó étvágyat hozzá!”.

Fahéjas-cukros csemege receptje

Hozzávalók

Elkészítése

Nagyon köszönöm Ancsának a remek csemege receptet!

Jó étvágyat!

Exit mobile version