Site icon Balkonada

Csodaszép kertet alakítottak ki másodszor is

Több jelzést is kaptam, hogy mutassak még több szép kertet, mert ezek sokaknak mintaként, inspirációként szolgálnak. Vannak olyan olvasók, akiknek annyira gyönyörű a kertje, hogy egy bejegyzésben nem lehet részletesen bemutatni. Mónika és a férje már megmutatta a két év alatt a nulláról, saját kezűleg kialakított kertjét, ahol elmesélték a kert kialakulásának történetetét is. Most újabb inspiráló fotókat mutatnak be a csodaszép kertről.

A csodaszép kert létrejötte

Hogy mi szép és mi nem, arról gyakran megoszlanak vélemények. Nincs ez másként a kertekkel sem. Van aki a növényekkel teli, szinte dzsungelszerű kertet tartja ideálisnak. Míg mások a jól átlátható, szellős kertek hívei. Van akinél a kert kötelező eleme a víz, így nem maradhat el a kerti tó vagy csobogó. És van, aki fél a békáktól és ezért a kerti tó látványáról is könnyen lemond.

Mónikáék kis birodal,a szerintem csodaszép kert.

„Sziasztok !

Már megmutattam nektek a kétkezi munkánkkal kialakított kertünket, amiről később már  videót is láthattatok.

Azóta viszont sok minden történt. Többek között új helyre költöztünk, ahol a nulláról kezdve kellett újra a kertünket kialakítani. Párommal közösen 2 év alatt értük el ezt az eredményt, amit most szeretnék Nektek megmutatni. Mi nagyon büszkék vagyunk rá, mert itt minden a kettőnk munkáját tükrözi. Én terveztem, a párommal közösen pedig kiviteleztünk.
Remélem, hogy Nektek is elnyeri a tetszéseteket! :)”

Akkor nézzük a képeket!

Gratulálok és nagy köszönöm a csodás fotókat Nagy Mónikának!

Exit mobile version