Site icon Balkonada

Aranygaluska vaníliasodóval

Az aranygaluska vaníliasodóval nagy családi kedvencünk. Nem épp egy fogyókúrás étel, sőt. A dióval megszórt kelt tészta és a főzött vaníliasodó igen jól harmonizál egymással. A sodót természetesen nem pudingból készítjük, mert úgy talán egyszerűbb, de az íze meg sem közelíti, a főzött vaníliamártásét. Íme a fenséges étel receptje!

Aranygaluska vaníliasodóval receptje

Nem szeretem ismételni magam, ezért itt most csak a tészta recepjét találod. Néhény hete már leírtam a vanília sodó receptjét, azt ide kattintva éred el.

Hozzávalók

A tésztához

Tetejére

Elkészítése

Amíg sül, elkészítjük a vanília sodót. Azon melegében tálaljuk.

Szükséges idő: 1 óra és 30 perc.

  1. Előkészítés, dagasztás

  2. Kelesztés

  3. Formázás

  4. Sütés

Exit mobile version