Site icon Balkonada

Aranygaluska vaníliasodóval

Az aranygaluska vaníliasodóval nagy családi kedvencünk. Nem épp egy fogyókúrás étel, sőt. A dióval megszórt kelt tészta és a főzött vaníliasodó igen jól harmonizál egymással. A sodót természetesen nem pudingból készítjük, mert úgy talán egyszerűbb, de az íze meg sem közelíti, a főzött vaníliamártásét. Íme a fenséges étel receptje!

Aranygaluska vaníliasodóval receptje

A kitűnő receptnek most csupán a az egyik részét írom le, hisz a vanília sodó receptjét előzőleg már megmutattam.

Hozzávalók

A tésztához

Tetejére

Aranygaluska elkészítése

Amíg sül az aranygaluska, addig elkészítjük a vanília sodót. Azon melegében tálaljuk.

Nem szeretem ismételni magam, ezért itt most csak a tészta recepjét találod meg. Néhény hete már leírtam a vanília sodó receptjét, azt ide kattintva éred el.

Exit mobile version