Site icon Balkonada

A klasszikus csikós tokány receptje

A csikós tokány finom, egyszerű és gyorsan az asztalra kerülő húsétel. Hagyományosan sertéslapockából készül, de pulyka vagy csirke is lehet az alapja. Bármilyen kifőtt tésztát adhatunk mellé és már kész is a tartalmas egytálétel. Mutatom is a receptet.

Csikós tokány receptje

„Ma ebédre…Csikós tokányt készítettem. Finom, egyszerű, hamar asztalra kerülő fogás. Sertéshúsból készítettem, de akár pulykahús, csirkehús is lehet az alapja. – ajánlotta figyelmünkbe a kitűnő ételt Illésné Nagy Mária.

Magam is szeretem a könnyen elkészíthető tokányokat. Többnek a receptjét megjelentettem már itt a blogban és szenteltem egy bejegyzést a legjobb tokány recepteknek is.

Hozzávalók: (4 személyre)

Csikós tokány elkészítése

Nagyon köszönjük a kitűnő receptet Illésné Nagy Máriának!

Exit mobile version