Site icon Balkonada

Katalin szelet – húsvétra is kitűnő választás

Katalin szelet nevű süteményről még sosem hallottam. Olvasónknál ez családi recept, valahogy a mi családunkba, rokonságunkba nem jutott el.

Katalin szelet receptje – közepes méretű tepsihez

Egy igazi húsvéti, nagyon finom süteményt hoztam.
Családi recept alapján készítem…sokak kedvence 😋” – ajánlotta Illésné Nagy Mária

Hozzávalók

Tésztához

Krémhez

Tetejére

Katalin szelet elkészítése

Addig kell(!) türelmesnek lenni, amíg megkeményedik, megszárad a tojáshab a tetején, ez idő alatt megpuhulnak a lapok is. Ha már ropogósra szárad a hab, szeletelhető.

Jó sütögetést kívánok!
Áldott húsvéti ünnepeket kívánok mindnyájatoknak!

Nagyon köszönjük a receptet Illésné Nagy Máriának!

Exit mobile version