Site icon Balkonada

Illatos, zamatos narancsos kuglóf receptje

Az illatos, narancsos kuglóf elkészítése a kuglóf rajongóknak és a citrusok szerelmeseinek szinte kötelező. A piskótára emlékeztető állagú, illatos, szaftos kuglóf frissen facsart narancs hozzáadásával készül, garantáltan családi kedvenc lesz. Az egyszerű receptből zamatos, puha és nagyon finom édesség készül.

Illatos, narancsos kuglóf

Piskótára emlékeztető, mennyei ízű, állagú, ízletes kuglófot sütöttem 🥮
Frissen facsart narancs/mandarin (vegyesen) felhasználásával készült. (Azóta már vérnaranccsal is elkészítettem…)
Illatos, szaftos, puha, nagyon finom!
Előre is megsüthető, nem szárad ki, nem veszít a minőségéből állás közben.
Jó szívvel ajánlom! Vigyázat…fogyasztása függőséget okozhat…! 😉 😃 – ajánlotta a kuglóf receptet Illésné Nagy Mária

Hozzávalók

Tésztához

Sütés után, beáztatáshoz

Tetejére

Elkészítése

Piskótára emlékeztető, illatos, ízletes, finomságos sütemény.
Jó sütögetést, jó étvágyat kívánok!

Tipp: a frissen kifacsart narancsok levét szűrőn leszűrtem, a visszamaradt sűrű, rostos gyümölcshúst a tésztához szükséges narancsléhez hozzáadtam – sajnáltam volna nem felhasználni…😉

Nagyon köszönjük a receptet Illésné Nagy Máriának!

Exit mobile version