Site icon Balkonada

Magyaros halételek: Olajos ponty

Az olajos halkonzervek igen kedveltek hazánkban. A tengeri halakból készített étel tápláló, tele van vitaminokkal és sok oldalúan felhasználható. Nekünk nincs tengerünk, de miért ne lehete édesvízi halból és megalkotni valami hasonlót? Az olajos ponty, aminek a receptjét most hoztam, igazán felveszi a versenyt a boltokban kaphatókkal, ráadásul az elkészítése pedig nem is olyan bonyolult, mint gondolnánk. Jahni László, a Kisücsök étterem séfje videón is megmutatja, hogyan készül ez a remek fogás.

Olajos ponty receptje

Előző levelemben nem kevesebb, mint hét magyaros halételt ígértem. Mutatom is a legegyszerűbb receptjét.

Hozzávalók

Elkészítése

Olajos ponty készítése videón

A videón Jahni László, a Kisücsök séfje mutatja meg, hogyan készül ez a remek fogás.

Exit mobile version