Site icon Balkonada

Itt vannak az orchidea kiállítás belépőjegyeinek nyertesei

A Dél-Amerika orchideái és broméliái kiállítás belépőjegyeiért indított nyereményjáték véget ért. Az öt szerencsés nyertes másodmagával ingyen tekintheti meg a Vajdahunyadvár területén található Mezőgazdasági Múzeumban rendezendő színvonalas orchidea kiállítást 2023. november 9 és 12 között. Máris mutatom, kik a játék nyertesei, kik a szerencsések, akik megnyerték a páros belépőjegyeket.

Köszönöm, hogy több mint 300-an részt vettetek a játékban! A válaszolók többsége helyes választ adott, csak elvétve volt egy-egy helytelen felelet. A helytelen választ adók nem vehettek részt a sorsoláson. Többen is voltak, akik többször is játszottak ugyanazzal a névvel és email címmel, természetesn a sorsolásnál csak az egyik válaszuk lett figyelembe véve.

A játékhoz feltett kérdés így hangzott:

Hol rendezik meg az orchidea kiállítást?

A helyes válasz pedig:

Mezőgazdasági Múzeum

Az orchidea kiállítás páros belépőjegyeinek nyertesei

Benedek Gáborné
Faragó Istvánné
Holndoner Géza
Sefcsik Márta
Uri Margit

Gratulálok a nyerteseknek és jó szórakozást kívánok mindenkinek!

A nyerteseket emailben értesítettem a nyereményük átvételéről. Kérem, ha a nyertesek közül valaki nem kapta meg a levelet, először is ellenőrizze, nem került-e spam mappába. Az is előfordulhat, ugyanavval a névvel egy másik személy nyert, ami az email címek ismeretében egyszerűen ellenőrizhető. Ha nincs a levél a spam mappában sem, akkor kérem, jelezd a nagyjuco@balkonada.hu emailcímen.

Az őszi orchidea és bromélia kiállításról itt olvashatsz.

Dél-Amerika orchideái és broméliái címmel ismét az orchideáké lesz a főszerep 2023. november 9 és 12 között a Vajdahunyadvárban található Mezőgazdasági Múzeumban. Az őszi orchidea kiállítás a Magyar Orchidea Társaság szervezésében kerül megrendezésre. Egy kis szerencsével most nyerheted az öt páros belépőjegy egyikét az orhidea és bromélia kiállításra.

Exit mobile version