Varázslatos Orchidea Ünnep vár hétvégén a Budapest Arénában!

Varázslatos Orchidea Ünnep vár hétvégén a Budapest Arénában! A szervezőknek köszönhetően újabb két páros belépőjegyet sorsolhatok ki a Gardenexpo társrendezvényére, az orchidea ünnepre.

3000 virágzó orchidea, 4 csodás orchidea kertben: visszavonhatatlanul megérkezett a tavasz, és ezzel együtt az orchidearajongók kedvenc hétvégéje. Magyarország egyetlen kerti életmód kiállításán mindent megtudhatsz erről a trópusi virágkülönlegességről, sőt, be is szerezheted a legszebb fajtákat.

Március 22-24. között a GardenExpo társrendezvényén, az Orchidea Ünnepen fantasztikus közelségből élvezheted a hazai és külföldi nemesítők növényeit. A hétvégi esemény remek alkalom arra, hogy jobban megismerd a virágok királyát, és feltedd a szakértőknek a kérdéseidet, hiszen az Orchidea Ünnepen a csodás kertek mellett a legnagyobb szakértők témába vágó előadásaival is találkozhatsz.

www.orchideaunnep.hu

www.gardenexpo.hu

Nyerd meg a belépőjegyed a a Gardenexpo és Orchidea Ünnep 2019 kiállításokra!

A feltett kérdésre helyesen válaszolók között 3+2 db páros belépőjegyet sorsolok ki. A játék 2019. március 19-én 23.59-kor zárul. A nyerteseket az általuk megadott email címen értesítem és nevüket itt a Balkonada.hu oldalon is megjelenítem.

Sok szerencsét!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük