Újra Gardenexpo! – nyerd meg a belépőjegyed!

 Újra Gardenexpo! És ahogy ígértem, újra játék 5 db páros belépőjegyért! Magyarország legnagyobb kerti trend- és életmód kiállításán láthatók először az idei év kerti bútor és kültéri enteriőrjei, medence illetve kerti gép újdonságai, valamint a legfrissebb kertépítési irányzatok. Sőt lesz egy társ rendezvény is, az Orchidea ünnep, ahol nem kevesebb mint 3.500 orchidea csodában gyönyörködhetsz.

 

Újra Gardenexpo! 2018

Gardenexpo és Orchidea Ünnep 2018

 Az első melengető napsugarak megjelenésével felébred szívünkben a szabadságvágy. Fél lábunk már a küszöbön kívül, legszívesebben éjjel-nappal a kertben lennénk. Persze az ideális zöld oázis mindenkinek másmilyen. Van, aki imád a virágágyásban bíbelődni, más a nyári sütögetések vidám helyszínét vagy pihenőövezetet képzel el a kertjében.

 Bármi is legyen álmaid netovábbja, a Gardenexpón biztosan találsz ötleteket: 2018-ban is Magyarország legnagyobb kerti trend- és életmód kiállításán láthatók először az idei év kerti bútor és kültéri enteriőrjei, medence illetve kerti gép újdonságai, valamint a legfrissebb kertépítési irányzatok. 

 Március 23-25. között friss kültéri trendekkel és ihletet adó díjnyertes bemutatókertekkel várnak a Budapest Sportarénában. A komplett kertépítéstől a lakás teraszának „tavasziasításáig” minden kérdésedre választ kaphatsz a háromnapos eseményen, sőt a legjobb hazai kertszakértők is csak rád várnak!

 A Gardenexpo társrendezvényén, az azonos jeggyel látogatható Orchidea Ünnepen, fantasztikus közelségből csodálhatod meg hazai és külföldi nemesítők növényeit, és azokat a különleges kompozíciókat, melyek 3500 virágzó orchideából készülnek Édenkert hangulatban.

 A háromnapos rendezvényen természetesen értékes nyeremények is várnak, úgyhogy feltétlenül regisztrálj a www.gardenexpo.hu oldalon, hogy esélyed legyen megnyerni álmaid kerti garnitúráját, egy profi grillt vagy egy robotfűnyírót.

Időpont: 2018. március 23-25

Hely: Budapest Sport Aréna

 

Újra Gardenexpo! – nyerd meg a belépőjegyed!

 

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük