Üdv, tavasz! – tavaszköszöntés a Kiskertpiacon

Üdv, tavasz! címet kapta a Kiskertpiac 2018 március 25-i tavaszköszöntő rendezvénye. A tavasz jegyében temérdek virág, növény, finomságok a kertből, természetes dizájn várja az érdeklődőket tavaszi, ünnepi hangulatban!
 Üdv, tavasz!

Az ingyenesen látogatható rendezvényen minden a virágokról szól. Nézelődhetsz, vásárolhatsz kedvedre a vágott, cserepes növények vagy akár a kézi készítésű, egyedi ékszerek, lakás dekorációs termékek között.

Elővételes, kedvezményes jegyvásárlásra is lehetőséged nyílik az áprilisi háromnapos Tavaszkert Tavaszkert Dísznövény 2018 Szakkiállítás és Vásárra!
Sőt, ha vasárnap annyit mondasz, hogy “szeretem a növényeket!”- akár meg is nyerheted a belépőjegyed!

Üdv, tavasz! rendezvény információi

Időpont: 2018. március 25 vasárnap 10:00 – 16:00

Helyszín:  kiskertpiac Anker’t, Budapest, Paulay Ede utca 33, az Újszínház mellett – igazán elbűvölő, nagyon hangulatos hely.

 

Megközelítés tömegközlekedéssel:
a Deák Ferenc térről, Erzsébet tértől, Andrássy úttól néhány perc séta, a kisföldalattiról az Operaház megállónál kell leszállni, az Anker’t az Újszínház melletti épületben található.

Parkolás autóval érkezőknek:
a parkolás hétvégén az utcán ingyenes, egyéb lehetőség pl. a Central Passage alatti garázs (a Paulay Ede utca 5. a Király utca 8-10. felől is megközelíthető) vagy a Székely Mihály utcában lévő parkolóház.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük