Nyerd meg a belépőt a Tavaszkert 2018 kiállításra!

Ismét lesz Tavaszkert Dísznövény Szakkiállítás és Vásár a Budai Arborétum a Villányi úton! A csodálatos természeti környezetben 2018 április 20 és 22 között a virágok, növények kertészeti kellékek és szolgáltatások, gasztronómiai finomságok, természetközeli design alkotások mellett kiállítások, előadások és különféle növényes, zöld programok veszik át a főszerepet. Most megnyerheted a belépőjegyed!

Tavaszkert 2018

A Tavaszkert kiállítás a növény vásár mellett rengeteg programot is kínál. Többek között lesznek növényismereti és gondozási előadások és vezetett túra kertében naponta többször bejárható az arborétum csodás területe.

Jegyárak:
1300 Ft a helyszínen
Kedvezményes elővételi jegyvásárlás: 1100 Ft
online: https://tixa.hu/tavaszkert-disznoveny-2018

csoportos jegy ár: 900 Ft/ fő (20 fő együttes belépése esetén)
igény bejelentés: tavaszkertjegy@gmail.com

A belépőjegy tartalmazza: 500 Ft értékű levásárolható kuponok (1000 forintonként 100 Ft), illetve további, az Oázis kertészetekben levásárolható kupont 1000 Ft értékben, vezetett Arborétum túrát (előzetes regisztrációval a helyszínen), a rendezvény előadásain való részvételt, a kiállítások megtekintését, valamint a Paradicsom Projekt foglalkozásain egyszeri részvételt.

A rendezvény 12 éves kor alatt ingyenes.

Időpont: 2018. április 20-22

Hely: Budai Arborétum

 

Tavaszkert 2018 – nyerd meg a belépőjegyed!

Válaszolj a kérdésre és nyerj!

 

 

A feltett kérdésre helyesen válaszolók között 10 db páros belépőjegyet sorsolok ki. A játék 2018. április 12-én 23.59-kor zárul. A nyerteseket az általuk megadott email címen értesítem és nevüket itt a Balkonada.hu oldalon is megjelenítem.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük