Képes beszámoló a Konyhakiállítás 2018-ról!

Már is itt a beszámoló a Konyhakiállítás 2018-ról! Jó magam az egyéb elfoglaltságaim miatt, nem tudtam részt venni az idei kiállításon, de egyik nyertesünknek köszönhetően utólag bepillanthatunk a nagyszabású rendezvénybe. 

Az oldalon kisorsolt 3 páros belépőjegy egyikének gazdája, Sámocziné Sági Gyöngyi jelezte, hogy nem tud elmenni a kiállításra és a jegyeit szeretné másra átruházni. Györgyinek megköszönve a nemes gesztust, a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportban felajánlottam az első jelentkezőnek a jegyeket. Bükvics Csalló Diána örömmel jelentkezett, majd pedig a látogatás után szívesen küldött fotókat és információkat a kiállításról.

Diána gondolatai a kiállításról.

” Mi egyébként párom által, aki a szakmában dolgozik (asztalos ipari termékeket forgalmaznak, gyártanak, konyhákat, olasz bútorokat forgalmaznak) minden éven ellátogatunk. Ez egy fajta szakma ártalom. Jó látni, hogy mindig fejlődik, bővül a bemutatott termékek köre.

Ami tetszett, hogy volt interaktív stand, pl: whirlpool, Bosch, nagy színpadon élő főzőműsorok. Élőben ki lehetett próbálni háztartási gépeket, eszközöket: pl. Porszívó Bosch, kávé főző jura, Miele páraelszívó, sütő, aszalógép.
Több sztár is részt vett: pl. Szabó Zsófi , Mautner Zsófi , Németh Ádám.
Több fele nyerési lehetőség is volt: pl a belépőkkel, Jura kávéfőző standon is lehetett nyeremény szelvényt kitölteni. Jók voltak a kóstolás lehetőségek: pl Bosch-nál Németh Ádám Mini Burger.
Amit hiányolok: több az átlag ember érdeklődését felkeltő konyha berendezési, elrendezési és design bemutatása. Hogy mi tetszett és mi nem, a belépő mellett levő nyeremény szelvényen is jelezni lehetett. Meg esetleg vásárlási lehetőség, eszközök, dekortermékek, használati tárgyak hiányoznak számomra.
A nem szakmai érdeklődés is egyre nagyobb évről évre. Jó kis hétvégi program volt! Köszönjük a nyereményjegyeket!”

Az biztos, hogy én már most kedvet kaptam a konyhakiállításhoz, szerintem jövőre én sem hagyom ki.

Nagyon köszönöm Bükvics Csalló Diánának a tartalmas beszámolót!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük