Itt vannak a Balkonada születésnapi játék nyertesei

A Balkonada születésnapi játék nyerteseinek sorsolását ismét a Burjánzó balkonok és kertek Faecebook csoport tagjainak segítségével tartottuk meg. Az öt szerencsés nyertes Molnár Gábor Éva, a Füvesasszony Kertfüvesítés könyvét nyerte.

Kertfüvesítés

Köszönöm, hogy 301-en részt vettetek a játékban! A válaszolók többsége helyes választ adott, csak elvétve volt egy-egy helytelen válasz. A helytelen választ adók nem vehettek részt a sorsoláson.

A kérdés így hangzott:

Mikor indult az első Balkonada blog, a balkonada.cafeblog.hu?

A helyes válasz pedig:

2014

Kertfüvesítés című könyvet nyertek

Molnár Ferencné

Pribeli Istvánné(Gizus)

Simon Károly Józsefné

Takács Jenőné

Várda Imréné

Tartalék nyertesek

Tartalék nyertesek azért sorsoltunk, hogy ha valamelyik nyertes nem jelentkezik (pl. nem jó email címet adott meg, kizárásra kerül, stb) a kiküldött értesítős levélre megadott határidőn belül, akkor sem vesszen el a nyeremény. A nem jelentkező nyertes helyébe a tartalék nyertesek lépnek a kisorsolásuk sorrendjében. nekik nincs teendőjük, ha esedékessé válik a nyereményük, az általuk megadott email címen értesítem őket.

Fónad Anna

Őze Józsefné Ica

Gratulálok a nyerteseknek és jó olvasgatás és tanulást kívánok mindenkinek!

A nyerteseket emailben értesítettem, kérve, hogy adják meg a postázási címet, ahova a könyvet elküldhetjük. Ha a nyertesek közül valaki nem kapta meg a levelet, jelezze a nagyjuco@balkonada.hu emailcímen. Előfordulhat, hogy több ugyanolyan nevű játékos van és nem is Ő nyert. A nyertes az email cím alapján tudom azonosítani.

Ne feledd, hogy hamarosan indul a játék az orchidea kiállítás belépőjegyeiért!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük