Balkonada naptár 2017, virágos naptár ingyenes letöltéssel

Virágos naptár nélkül nem élet az élet egy hobbi kertésznek. A Balkonada olvasók csodálatos fotóval készítettünk egy virágos naptárt 2017-re. A Balkonada naptár 2017-et bárki ingyenesen letöltheti email címének megadásával.

Virágos naptár 2017, A4-es méretű virágos naptár Balkonada olvasók fotóival

A naptárba került fotókat a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoport tagja készítették. A sok gyönyörű fénykép közül a csoport tagjai választották ki a végső nyerteseket. Volt olyan olvasó, akinek akár minden hónapra lett volna nyertes fotója. A válogatásnál viszont fontos szempont volt, hogy minél több olvasó fotója bekerülhessen, ezért minden olvasó csak egy fotóval képviseltetheti magát.

A Balkonada 2017-es naptárban minden hónapnak egy A4-es méretű lapja van. A lap felső részén a hónap legszebb olvasó fotója található, alatta pedig a névnapokat és a holdállásokat is tartalmazó naptár rész foglal helyet.

Balkonada naptár 2017 letöltése

A naptár letöltéséhez add meg a neved és a email címed, majd az űrlap elküldése után megtalálod azt a linket, ahonnan letöltetheted és/vagy kinyomtathatod a naptárt.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük